Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied,

Logo Etten-Leur

Bellendreef 16, Etten-Leur.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 lid1 sub a Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied ter plaatse van Bellendreef 16 het plan ongewijzigd hebben vastgesteld. De wijziging betreft een omzetting van de agrarische bestemming van de voormalige bedrijfswoning met bijbehorende bijgebouwen in een woon- , Groen- en tuinbestemming.

Het vaststellingsbesluit inclusief alle bijbehoren stukken zoals plantoelichting, planregels en planverbeelding (NL.IMRO.0777.0111WPBELLENDRE16-3001) liggen gedurende de periode van donderdag 8 maart 2018 tot en met donderdag 19 april 2018 in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 voor een ieder ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen via www.etten-leur.nl>plannen en (ver)bouwen> bestemmingsplannen> Bellendreef 16 en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan tegen dit wijzigingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpwijzigingsbesluit alsmede een belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het wijzigingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 7 maart 2018

Naar boven