Ontwerpbeschikking Hoge Kade 58

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor wat betreft de volgende activiteiten:

  • -

    Activiteiten: in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheid.

  • -

    Voor: Aanvraag vergunning brandveilig gebruik voor Kinderopvang

  • -

    Locatie: Hoge Kade 58 te Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning voor wat de betreft de bovenstaande activiteiten te verlenen.

De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Hendrik-Ido-Ambacht.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons College en worden verzonden aan Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3342 AE Hendrik-Ido-Ambacht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

College van Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, 7 maart 2018

Naar boven