Besluit ‘Herinrichting Meidoornveld’

Logo Capelle aan den IJssel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de verklaring van geen bedenkingen en de beschikking ‘herinrichting Meidoornveld’ ter inzage wordt gelegd. De gemeenteraad heeft op 5 februari 2018 de definitieve verklaring van geen bedenkingen (=akkoord) verleend.

Plangebied/ zakelijke inhoud

De ‘herinrichting Meidoornveld’ heeft betrekking op een deel van het openbaar gebied dat als particuliere zijtuin bij de woning van Meidoornveld 144 wordt gevoegd (feitelijk al uitgevoerd).

Waar en wanne er kunt u het besluit bekijken?

De aanvraag, de verklaring van geen bedenkingen en de beschikking inclusief de ruimtelijke onderbouwing ligt met ingang van 8 maart 2018 gedurende 6 weken, op werkdagen ter inzage:

  • 1.

    op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • 2.

    bij de receptie van het gemeentehuis op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Beroep

De aanvrager, diegene die bezwaar hebben gemaakt tegen de verleende vergunning van 24 mei 2016 en de indiener van de zienswijze, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging van de omgevingsvergunning een beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De beroepstermijn is van donderdag 8 maart 2018 tot en met woensdag 18 april 2018.

Het beroepschrift moet naast uw handtekening de volgende gegevens bevatten:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    een dagtekening;

  • -

    een omschrijving van het bestreden besluit;

  • -

    de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Inwerkingtreding

De vergunning treed inwerking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer C. Sonderen via (010) 2848659 afdeling Stadsbeheer. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier onder vermelding van C.Sonderen.

Naar boven