Inwerkingtreding bestemmingsplan De Mient

Logo Capelle aan den IJssel

Bestemmingsplanidentificatienummer NL.IMRO.0502.BP17DeMient-4000

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘De Mient’ in werking is getreden.

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is tegen het op 13 november 2017 door de gemeenteraad gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘De Mient’ beroep ingesteld. Hierbij is aan de voorzitter van deze afdeling tevens gevraagd om de inwerkingtreding van dit bestemmingsplan door het treffen van een voorlopige voorziening op te schorten.

De voorzieningenrechter van de Raad van State heeft op 23 februari 2018 besloten geen voorlopige voorziening te treffen (uitspraak 201800074/2/R6). Hiermee is het bestemmingsplan ‘De Mient’ in werking getreden.

De zitting over het beroep vindt conform de Crisis- en herstelwet plaats binnen een half jaar na het einde van de beroepstermijn, in dit geval vóór 3 juli 2018. Wanneer de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State besluit het beroep afwijst is het bestemmingsplan onherroepelijk.

Het in werking getreden bestemmingsplan ‘De Mient’ is beschikbaar en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer B. Holleman, afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer 14010 of via e-mail b.holleman@capelleaandenijssel.nl

Naar boven