Ontwerp Bestemmingsplan Singelweg 20 Sauwerd

Logo Winsum

 

Vanaf 7 maart 2018 tot en met 17 april 2018 ligt het ontwerp bestemmingsplan Singelweg 20 Sauwerd (NL.IMRO.0053.BPSA2017INBR1-OWO1) voor iedereen ter inzage bij het KlantContactCentrum van de gemeente. Het plan kan ook ingezien worden via de gemeentelijke website, www.winsum.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het agrarisch bedrijf aan de Singelweg 20 in Sauwerd. Het bedrijf heeft het voornemen om de bestaande loods uit te breiden met een jongveestal. Er is echter geconstateerd dat in het vigerende bestemmingsplan per abuis een bestemming is opgenomen die niet conform het huidige gebruik is. Het nu voorliggende bestemmingsplan voorziet in een reparatie van het huidige bestemmingsplan en voorziet in de mogelijkheid om de loods uit te breiden met een jongveestal.

 

Gedurende de periode dat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad.

Naar boven