Gemeente Cuijk - Anterieure overeenkomsten ‘landschappelijke inpassing en planschade herziening bestemmingsplan buitengebied 2010, Blauwe Steen ong. Beers'

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat anterieure overeenkomsten als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening is aangegaan en de zakelijke beschrijving ter inzage wordt gelegd.

De anterieure overeenkomsten zijn aangegaan met de eigenaren van de percelen plaatselijk bekend Blauwe Steen ong. te Beers, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie Q, nummers 1829 en 1830. De overeenkomsten hebben betrekking op de bestemmingsplanwijziging ten behoeve van het realiseren van twee woningen.

Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt met betrekking tot de landschappelijke inpassing van beide percelen, afwenteling van planschade, (overdracht van) verantwoordelijkheden, rechten, plichten, de locatie(s) en te volgen procedure.

De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomsten ligt zes weken ter inzage van woensdag 7 maart 2018 tot en met dinsdag 17 april 2018. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomsten kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Cuijk, 6 maart 2018

Naar boven