Inspraakprocedure voorontwerpbestemmingsplan De Cuyp

Logo Enkhuizen

Het college van burgemeester en wethouders van Enkhuizen heeft op 1 juli 2009 bekend gemaakt dat het bestemmingsplan ‘De Cuyp’ in voorbereiding is. Inmiddels is de voorbereiding zo ver gevorderd dat er sprake is van een voorontwerpbestemmingsplan ‘De Cuyp’.

Plangebied

Het plangebied behelst de percelen Kuipersdijk 13 t/m 13e (ten oosten van de Scheepvaartschool en begrensd door de Kuipersdijk,de Cromhoutstraat en de Admiraliteitsweg) met bijbehorende gronden en bebouwing. Dit voorontwerpbestemmingsplan voorziet in een passende bestemming voor 21 grondgebonden woningen, openbaar gebied en bijbehorende parkeergelegenheid.

Ter inzage voor inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van

donderdag 8 maart tot en met woensdag 18 april 2018 ter inzage (zes weken). In het kader van de inspraak wordt er een informatieavond gehouden op 28 maart 2018 van 19.30 tot 21.00 uur in het stadhuis Breedstraat 53 te Enkhuizen.

De stukken raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl met plan-identificatienummer: NL.IMRO.0388.BPDeCuyp-vo01

inspraakreacties

Binnen de gestelde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar maken. Schriftelijke inspraakreacties kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen.

Contact

Voor nadere informatie en/of het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer F. Weghaus van de afdeling Ruimte (telefoon 0228-360100).

 

Naar boven