Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Jozeflocatie Graaf Florisweg 77

Logo Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Jozeflocatie Graaf Florisweg 77 ter inzage leggen.

Voor de voormalige Jozeflocatie aan de Graaf Florisweg 77 is een stedenbouwkundig plan opgesteld. Dit plan beoogt de herontwikkeling/transformatie van de voormalige ziekenhuislocatie naar wonen en zorgwonen.

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om aan de Graaf Florisweg 77 in Gouda 123 woningen, waaronder 96 appartementen, 25 rijwoningen en één twee-onder-een-kap woning en 34 niet-zelfstandige zorgwoningen mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan Jozeflocatie Graaf Florisweg 77 ligt van 8 maart tot en met 18 april 2018 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    Digitaal via de websitehttp://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0513.0409BPJozef-OB01

  • -

    Op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda.

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen bij voorkeur schriftelijk zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan Jozeflocatie Graaf Florisweg 77. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeenteraad van Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via mevrouw M. Straatman, telefoonnummer: 0182-58 8251 of mail manon.straatman@gouda.nl.

Gouda, 7 maart 2018

Naar boven