Ontwerpbestemmingsplan Energieweg 17, Meerkerk ter inzage

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Energieweg 17, Meerkerk” vanaf 9 maart 2018 zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis van Zederik. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van het bedrijfsperceel Energieweg 17 te Meerkerk. De uitbreiding is gepland aan de achterzijde van het bedrijf en dient voor opslag van materialen. De uitbreiding wordt voor een groot deel voorzien van een groene zone als landschappelijke inpassing.

 

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0183) 35 65 00.

Naar boven