Ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

 

  • 1.

    Haadwei 5 in De Falom: het plaatsen van een mestbassin in strijd met het bestemmingsplan, het plaatsen van een bouwwerk, het verbreden van een sloot, het veranderen en in werking hebben van een inrichting en het handelen met gevolg voor beschermde natuurgebieden.

 

Omdat de aanvraag in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan er niet zonder meer een omgevingsvergunning worden verleend. Het college is van plan om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan.

 

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt met ingang van donderdag 8 maart tot en met woensdag 18 april 2018 ter inzage bij het Klanten contact centrum van het gemeentehuis van Dantumadiel, Hynsteblom 4 in Damwâld en is ook te vinden op www.dantumadiel.eu en op www.ruimtelijkeplannen.nl met de IMROcode NL.IMRO.1891.ovFAhaadwei5-0301.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de terinzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze bekend maken bij het college van burgemeester en wethouders van Dantumadiel. Dit kan zowel schriftelijk (t.a.v. het college van B&W, Postbus 22, 9104 ZG in Damwâld) als mondeling. Voor het bekendmaken van een mondelinge zienswijze kunt u bellen met telefoonnummer 14-0511 en vragen naar de behandelend ambtenaar. Om termijnoverschrijding te voorkomen vragen wij u om uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 7 maart 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

N.L. Agricola, burgemeester

R. Dijksterhuis, secretaris

Naar boven