Verleende omgevingsvergunning ex art. 3.10 Wabo, Van Sytzamawei 35 te Driezum

Logo Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel maken bekend dat op 14 februari 2018 omgevingsvergunning is verleend, ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp, voor:

het kleinschalig plaatsen van zonnepanelen in strijd met het bestemmingsplan bij de woning Van Sytzamawei 35 te Driezum.

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerp zijn geen zienswijzen ontvangen.

De vergunning ligt met ingang van 8 maart 2018 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis in Damwâld. Tevens is de vergunning digitaal raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl.   

Gedurende de inzagetermijn kan:

a. een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt en;

b. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij het college naar voren heeft gebracht;

schriftelijk beroep instellen tegen de vergunning bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vergunningverlening treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter te Groningen.

 

Damwâld,7 maart 2018

Naar boven