Scherpenzeel - Onherroepelijk bestemmingsplan Akkerwinde

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat het bestemmingsplan “Akkerwinde” (NL.IMRO.0279.BP2017AKKERWINDE-vg01), door de gemeenteraad op 9 november 2017 gewijzigd vastgesteld, op 21 februari 2018 onherroepelijk is geworden.

Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat er tegen het bestemmingsplan geen beroep is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Wat beoogt dit plan

Het bestemmingsplan vormt het planologisch kader voor de realisatie van het woningbouwproject Akkerwinde. Het gaat om de bouw van maximaal 155 woningen in het gebied ten zuiden van de Akkerwindelaan en de Ringbaan.

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan is in te zien op het gemeentehuis en digitaal te raadplegen op www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.BP2017AKKERWINDE-vg01.

Naar boven