Ontwerpbestemmingsplan “Pastoor van Winkelstraat 59a te Schaijk”

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Pastoor van Winkelstraat 59a te Schaijk” voor iedereen ter inzage wordt gelegd. Hieronder leest u waar het ontwerpbestemmingsplan over gaat en hoe u daarop kunt reageren.

 

Pl an

Het ontwerpbestemmingsplan maakt een uitbreiding van een veehouderij mogelijk. De veehouderij is gevestigd in het buitengebied van Schaijk, aan de Pastoor van Winkelstraat 59 en 59a. Het agrarisch bouwvlak wordt vergroot en verandert van vorm. Hierdoor wordt (na vergunningverlening) de nieuwbouw van een vleeskalverenstal en de aanleg en verlenging van sleufsilo’s mogelijk.

 

Het plan bekijken ?

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken zullen gedurende een termijn van 6 weken, vanaf maandag 5 maart tot en met 16 april 2018, voor iedereen ter inzage liggen bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Het plan kunt u inzien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.BPBGBPVWSTRAAT59A-ON01 (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1685.BPBGBPVWSTRAAT59A-ON01)

 

Reageren ?

U kunt reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Uw reactie noemen wij een zienswijze.

U dient uw (bij voorkeur schriftelijke) reactie binnen de genoemde termijn van zes weken kenbaar te maken. Een schriftelijke reactie ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan moet geadresseerd worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer H. van Ginkel via 0486-458193. Let op: u kunt niet per email reageren!

 

Vragen?

Voor een toelichting of beantwoording van eventuele vragen kunt u een afspraak maken met de heer H. van Ginkel via telefoonnummer 0486-458193 of via e-mail harry.vanginkel@landerd.nl.

 

Naar boven