Besluit tot toewijzing gehandicaptenparkeerplaats Forsythialaan 4 (zaaknr. 149542)

Logo Winterswijk

Burgemeester en Wethouders hebben besloten door plaatsing van het bord E6 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 een gehandicaptenparkeerplaats te reserveren t.b.v. een bewoner van de Forsythialaan 4.

 

Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kunt u binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit d.d. 27 februari 2018 bezwaar maken tegen het besluit.

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk, t.a.v. de commissie bezwaarschriften, Postbus 101,

7100 AC Winterswijk.

 

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

de naam en het adres van de indiener;

de dagtekening;

een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

de gronden (argumenten) van het bezwaar.

 

Wij verzoeken u bij het bezwaarschrift een kopie van dit besluit te voegen.

 

Met de indiening van het bezwaarschrift wordt de werking van het besluit niet opgeschort. Wel kunt u, indien u een bezwaarschrift hebt ingediend, aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland verzoeken het besluit te schorsen via het treffen van een voorlopige voorziening. De voorzieningenrechter kan het verzoek inwilligen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Een verzoek om voorlopige voorziening kunt u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U kunt het verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een electronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

 

 

Naar boven