Ontwerp bestemmingsplan "Partiële herziening De Bouwen – Kopgebouw MLK-Boulevard"

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening De Bouwen – Kopgebouw MLK-Boulevard vanaf vrijdag 2 maart 2018 ter inzage ligt ten behoeve van zienswijzen.

Doel van het plan

Gemeente Smallingerland en exploitant van een babywarenwinkel hebben overeenstemming bereikt over het realiseren van een 'kopgebouw' aan de westzijde van de detailhandelsbebouwing aan de Marten Luther Kingboulevard (MLK) in Drachten. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in de realisatie van dit kopgebouw en voorziet tevens in het schrappen van mogelijkheid van zelfstandige kantoren op deze locatie.

Bekijken

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage:

• In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

• Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

• Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BP2017SBO011-0301.

Reageren

Gedurende de reactietermijn van vrijdag 2 maart 2018 tot en met donderdag 12 april 2018 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan: de gemeenteraad van de gemeente Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512)581234.

WD/ONTW

 

 

 

Naar boven