Besluit hogere grenswaarde ingevolge de Wet geluidhinder voor de bouw van 11 appartementen aan de Harderwijkerstraat 8, Putten

Logo Putten

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat het geluidniveau op de gevels van het bouwplan voor Harderwijkerstraat 8 boven de volgens de Wet geluidhinder toegestane geluidnorm zal komen te liggen. Het is redelijkerwijs niet mogelijk om zodanige maatregelen te treffen dat wel binnen die norm wordt gebleven. In verband hiermee heeft het college van burgemeester en wethouders op 23 januari 2018 besloten om op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen voor het desbetreffende perceel.

U kunt het besluit inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur in het gemeentehuis bij het loket Ruimte. Op afspraak kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer G. Alberts via het telefoonnummer (0341) 359 733.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij hun zienswijze niet naar voren hebben gebracht, binnen 6 weken, ingaande de dag na deze publicatie, een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij (indien onverwijlde spoed dat vereist) binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven