Omgevingsvergunning Kommisjewei 183 Opeinde

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan zijn vergunning het verlenen voor de uitbreiding van het bedrijfsperceel en aanpassing van de uitrit aan de Kommisjewei 183 te Opeinde.

Bekijken

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing liggen ter inzage:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.OV2018BGB061

Reageren

Tijdens de reactietermijn van vrijdag 2 maart tot en met donderdag 12 april 2018 kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA Drachten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met een medewerker van de eenheid Vergunningen en Handhaving van de afdeling Publiek, tel. (0512) 581234.

 

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven