Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit

Logo Opsterland

Planvoornemen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Opsterland maken bekend dat zij conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordeling hebben ontvangen van het bedrijf Van der Veen Trucks & Machines gelegen aan Dopplerlaan 6a, 10, 20a en 24 te Drachten-Azeven. Het bedrijf is voornemens de inrichting uit te breiden met een nieuwe locatie op Dopplerlaan 24 te Drachten-Azeven.

 

Besluit milieueffectrapportage

Overeenkomstig het Besluit milieueffectrapportage 1994, moet het college van burgemeester en wethouders vooraf bepalen of voor de beoogde uitbreiding een milieueffectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie hebben burgemeester en wethouders op 20 februari 2018 besloten dat er geen Milieu Effect Rapport (MER) hoeft te worden opgesteld omdat er geen belangrijke gevolgen voor het milieu te verwachten zijn.

Inzage

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf 1 maart 2018 voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Opsterland, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de publieksbalie. E-mail adres: gemeente@opsterland.nl of telefoonnummer (0512) 386 222.

Geen bezwaar

Op grond van aritkel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een beslissing ter voorbereiding van een besluit, waartegen geen bezwaar of beroep open staat tenzij het de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Zienswijzen en beroep kunnen te zijner tijd ingediend worden in de procedure van de omgevingsvergunning.

Naar boven