Ontwerp-bestemmingsplan “Woonwagenlocatie Rielseheideweg”

Logo Geldrop-Mierlo

 

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van donderdag 1 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan “Woonwagenlocatie Rielseheideweg”.

 

Het bestemmingsplan “Woonwagenlocatie Rielseheideweg” voorziet in een goede juridisch-planologische regeling voor de grotendeels bestaande en gewenste toekomstige situatie. Tot ingrijpende feitelijke wijzigingen leidt dit niet.

De locatie is gelegen aan de Rielseheideweg en aan de andere zijden begrens door natuurlijk grasland en bosgebied. De locatie ligt op enige afstand ten zuiden van de Eindhovenseweg. In het zuid-westen is het gehucht Riel op korte afstand gelegen.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen gedurende deze zes weken van maandag tot en met vrijdag tijdens openingstijden ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis, Dwarsstraat 70 te Geldrop.

Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met Gabriël van Houtert (Afdeling Ruimte) via het telefoonnummer 14 040.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

 

Geldrop-Mierlo, 28 februari 2018

Naar boven