Verleende herziene omgevingsvergunning, medisch centrum, Francijntje de Kadtlaan, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Nieuwe omgevingsvergunning Ovxid 3841

Medisch centrum aan Francijntje de Kadtlaan te Vlaardingen (HOED)

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken bekend de omgevingsvergunning van 26 september 2017 (Ovxid 3841) voor het realiseren van een medisch centrum aan de Francijntje de Kadtlaan te Vlaardingen te hebben herroepen, opnieuw hebben beschikt op de vergunningaanvraag van 22 augustus 2016 en de omgevingsvergunning hebben verleend.

 

De belangrijkste wijzigingen - ten opzichte van de eerder verleende vergunning - zijn:

 

  • dat in het nieuwe besluit expliciet is bepaald dat er wordt afgeweken van het bestemmingsplan en dat ontheffing is verleend van de bouwverordening op het punt van parkeren op eigen terrein;

  • dat de aard en omvang van het vergunde gebruik - ook door middel van vergunningvoorschriften - nog nauwkeuriger is omschreven;

  • dat is bepaald dat het gebruik van het bouwwerk afhankelijk is van de realisatie van parkeerplaatsen;

  • dat het aantal parkeerplaatsen zekerheidshalve nog is gewijzigd;

  • dat de motivering is aangepast op het punt van parkeren en verkeer.

 

Publicatie

 

De nieuwe omgevingsvergunning wordt gepubliceerd op de websites: www.officielebekendmakingen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. (onder ID nr. NL.IMRO 0622.0205pbHOED2017-0031). Voorts zal de nieuwe omgevingsvergunning worden verzonden aan degenen die eerder een zienswijze kenbaar hebben gemaakt tegen het ontwerpbesluit dat op 15 maart 2017 voor de duur van zes weken ter inzage heeft gelegen, alsmede aan de rechtbank Rotterdam en aan de (gemachtigden van) appellanten die beroep hebben ingesteld tegen de eerder verleende (thans vervangen) omgevingsvergunning van 26 september 2017.

 

De nieuwe omgevingsvergunning zal ingevolge artikel 3:11 van de Awb ter inzage worden gelegd voor de duur van zes weken. Voor het inzien van de vergunning en stukken kan een afspraak gemaakt worden via 010 248 4000.

 

Rechtsbescherming

 

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om tegen de nieuwe omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Rotterdam (Bestuursrecht), postbus 50951, 3007 BM Rotterdam, en wel binnen zes weken na het ter inzage leggen van dit besluit. Beroep staat alleen open voor degenen die eerder een zienswijze kenbaar hebben gemaakt tegen het ontwerpbesluit dat heeft geleid tot de eerder verleende vergunning d.d. 26 september 2017 en voor degenen die zich niet kunnen verenigen met de wijzigingen ten opzichte van dat eerdere ontwerpbesluit. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Nu het onderhavige besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning is genomen ter vervanging van het eerdere besluit d.d. 26 september 2017, zal het onderhavige besluit ingevolge artikel 6:19 Awb worden verzonden aan de rechtbank Rotterdam en zal dit besluit in beginsel van rechtswege worden betrokken bij de aanhangige (door de rechtbank reeds gevoegde) beroepsprocedures (zaaknummers ROT 17 / 6356 WABOA GVZ, ROT 17 / 6405 WABOA GVZ en ROT 17 / 6571 WABOA GVZ) tegen de omgevingsvergunning van 26 september 2017.

Naar boven