Ontwerp-bestemmingsplan 'De Donck Posterholt'

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘De Donck Posterholt’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 28 februari 2018 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPPTH2018DEDONCK-OW01

Aanleiding

Op 22 februari 2017 is een vooraankondiging gepubliceerd. In deze vooraankondiging is kenbaar gemaakt dat, wanneer geen start wordt gemaakt met de bouw van de woningen in het plangebied ‘De Donck’, begin 2018 een bestemmingsplan in procedure gebracht zal worden om de bestaande mogelijkheden voor woningbouw weg te bestemmen. Er is geen start gemaakt met de bouw van de woningen.

Het plan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in het herbestemmen van de onderhavige gronden tot een agrarische bestemming. De bestaande 21 woningbouwmogelijkheden en de bijbehorende openbare voorzieningen worden hiermee weg bestemd.

Het plangebied omvat de percelen - geheel of gedeeltelijk - kadastraal bekend gemeente Posterholt, sectie D, nrs. 67, 68, 2116, 2122, 3497 en 3498 en is plaatselijk gelegen ten zuiden van de Burgemeester Geradtsstraat en ten noorden van de Leigraaf te Posterholt.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 28 februari 2018

Naar boven