Voorlopig ontwerp openbare ruimte fase 2 Entree Oost / Vijverpark vrijgeven voor inspraak

Logo Haarlem

De ontwikkelcombinatie OC023 ontwikkelt het plan Entree Oost/Vijverpark. Het wordt een nieuwe woonwijk met ongeveer 400 woningen. Het gebied krijgt het karakter van een tuinstad met een ontspannen woonmilieu. Het plangebied wordt in diverse fases ontwikkeld. Ten behoeve van de ontwikkeling wordt de openbare ruimte rondom het nieuwbouwplan door OC023 aangelegd en ingericht. Met als basis het Masterplan Entree Oost, is voor fase 2 een Voorlopig Ontwerp van de openbare ruimte opgesteld. Voor de gemeente is het belangrijk te weten wat bewoners en belanghebbenden hiervan vinden. Daarom is het voorlopig ontwerp vrijgegeven voor inspraak.

Inspraak

U kunt reageren op het voorlopig ontwerp en uw reactie kenbaar maken via de website (www.haarlem.nl/entree-oostvijverpark), per e-mail (schalkwijk@haarlem.nl) o.v.v ‘Inspraakreactie VO openbare ruimte fase 2 Entree Oost/Vijverpark’ en per brief via gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB  Haarlem, t.a.v. E. Wittebrood. Ook als u het met het ontwerp eens bent, horen wij dat graag. De inspraaktermijn start op 23 februari 2018 en eindigt op 6 april 2018. Beantwoording van de zienswijzen wordt als onderdeel van het besluit gepubliceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.

Voorlopig ontwerp ter inzage

Het voorlopig ontwerp is te bekijken op www.haarlem.nl/entree-oostvijverpark. Het ligt ook ter inzage in de publiekshal aan de Zijlvest 39. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en donderdag tot 20.00 uur. Tot 11.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen. Na 11.00 uur kunt u het VO inzien op afspraak. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 14 023.

Na afloop van de inspraakperiode, worden alle inspraakreacties afgewogen en eventueel verwerkt in het definitieve ontwerp. Indieners van inspraakreacties worden hierover geïnformeerd.

Zie voor originele pdf de externe bijlage.

Naar boven