Vastgesteld bestemmingsplan Overeind 84

Logo Houten

Burgemeester en wethouders van Houten maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Houten in haar vergadering van 13 februari 2018 het bestemmingsplan Overeind 84 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan

Het plan is gelegen op het perceel aan het Overeind 84 in Schalkwijk. Bedoeling is om een mix van maatschappelijke en recreatieve functies te realiseren in combinatie met de bouw van 5 woningen. Het betreft een kwalitatieve uitbreiding van de huidige vergaderfaciliteiten en het realiseren van een boomgaard en een moestuin.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 1 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis. Het bezoekadres is aan het Onderdoor 25 te Houten. Voor openingstijden of het maken van een afspraak verwijzen wij u naar de website www.houten.nl/afspraak

Het bestemmingsplan is vanaf donderdag 1 maart 2018 bovendien te raadplegen op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0450OVEREIND84-VSBP

Het plan is eveneens raadpleegbaar via de gemeentelijke webviewer RoView: http://0321.roview.net/Een handleiding voor deze viewer vindt u aan de linkerzijde van de betreffende webpagina.

Daarnaast wordt het ontwerpplan in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het idn: NL.IMRO.0321.0450OVEREIND84-VSBP

Indiening beroepsschrift

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van donderdag 1 maart 2018 gedurende zes weken schriftelijk beroep ingesteld worden door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan. Tevens kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest beroep instellen. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degenen die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn naast een beroepschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met mevrouw K. van de Pluijm van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven