Ontwerpbestemmingsplan locatie voormalige brandweerkazerne Usquert

Logo Eemsmond

De blusgroepen Usquert en Uithuizermeeden zijn gefuseerd, waardoor de brandweerkazernes in Uithuizermeeden en Usquert overbodig zijn geworden. Momenteel is er sprake van een tijdelijke brandweerkazerne in Uithuizen.

De voormalige brandweerkazerne te Usquert zal worden gesloopt en zal bij de tuin van de naburige eigenaar worden betrokken. Hiervoor dient op dit onderdeel het bestemmingsplan Buitengebied gewijzigd te worden.

Burgemeester en wethouders bereiden derhalve een wijziging van het bestemmingsplan voor.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 23 februari 2018 tot en met donderdag 5 april 2018 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Locatie voormalige brandweerkazerne Usquert ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.ruimtelijkeplannen.nl

Reacties

Tot en met donderdag 5 april 2018 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595 437555).

Naar boven