Kennisgeving besluit Mer-beoordeling Zesde Tochtweg 5b in Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Onderwerp

Pluimveebedrijf de Jong V.O.F., Plasweg 37a in Waddinxveen heeft haar voornemen kenbaar gemaakt om een aanvraag voor een omgevingsvergunning in te dienen (conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer). Dit is gedaan door het indienen van een aanmeldingsnotitie m.e.r. “oprichten pluimveebedrijf voor leghennen aan de Zesde Tochtweg 5b in Waddinxveen” van 3 januari 2018.

Het betreft een bedrijfsverplaatsing van de Plasweg 37a naar een nieuwe locatie aan de Zesde Tochtweg 5b in Waddinxveen. Het voornemen is om een nieuw bedrijf op te richten voor het houden van meer dan 40.000 leghennen. Deze oprichting is onderworpen aan een milieu-effectrapportage beoordeling volgens het Besluit milieu-effectrapportage.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen heeft de notitie beoordeeld en komt tot de conclusie dat het opstellen van een milieu-effectrapportage, ten behoeve van de procedure tot het verkrijgen van een vergunning, op grond van de Wet milieubeheer niet nodig is.

Inzage

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 22 februari tot en met 5 april 2018 inzien bij de gemeente Waddinxveen.

Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Waddinxveen, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen (telefoon 14 0182). Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is bovengenoemd besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij het besluit de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

Anderen kunnen in een later stadium zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om een omgevingsvergunning. Daarbij kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Naar boven