Vastgesteld wijzigingsplan Geveland 5, Obdam (gemeente Koggenland)

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 20 februari 2018 het wijzigingsplan Geveland 5, Obdam (gewijzigd) hebben vastgesteld.

Inhoud

Met dit wijzigingsplan wordt de vorm van het agrarische bouwvlak van het perceel Geveland 5 in Obdam gewijzigd om een schuurkas recht achter de bestaande bedrijfsbebouwing te kunnen realiseren. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan hebben alleen betrekking op de toelichting van het plan.

Ter inzage

Het wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 5 maart 2018 gedurende 6 weken ter inzage. Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLGGeveland5-va01.

Het wijzigingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het plan inzien.

Beroepsmogelijkheden

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is derhalve gewijzigd vastgesteld. Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden, die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen bij het college kenbaar te maken, beroep worden ingesteld.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

 

De Goorn, 2 maart 2018

Naar boven