Vaststelling bestemmingsplan en omgevingsvergunningKeucheniushof

Logo Huizen

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening liggen het vastgestelde bestemmingsplan Keucheniushof inclusief bijbehorende besluiten en de verleende omgevingsvergunning ter inzage. U kunt het plan met ingang van 23 februari 2018 gedurende zes weken inzien.

Inhoud bestemmingsplan, bijbehorende besluiten en omgevingsvergunning

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voorzien in de bouw van 22 eenheden, een mix van appartementen, grondgebonden woningen en commerciële ruimten aan de Keucheniusstraat in Huizen. Het parkeren wordt bovengronds opgelost. Er komen 26 parkeerplaatsen in het plangebied en 7 aan de straatzijde.

Om het project mogelijk te kunnen maken is een besluit maatwerkvoorschriften en een besluit Hogere Grenswaarde geluid nodig. Deze beide besluiten worden gelijktijdig met het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning ter visie gelegd.

De procedures van het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de bovengenoemde besluiten zijn, met toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling (artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening), gecoördineerd uitgevoerd.

Inkijken bestemmingsplan, bijbehorende b esluiten en omgevingsvergunning :

Het bestemmingsplan Keucheniushof, met bijbehorende stukken en de omgevingsvergunning liggen ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30 - 17.00 en vr: 08.30 - 16.00 uur.

Het bestemmingsplan Keucheniushof, met daarbij de meest relevante stukken, kunt u ook lezen via huizen.nl >Bouwprojecten >ontwikkeling centrumgebied > Keucheniusgebied.

Het bestemmingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.BPKEUCHHOF2017-VG01

Beroep instellen:

De beroepstermijn loopt van 24 februari 2018 tot en met 6 april 2018. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 7 april 2018. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het bestemmingsplan. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan wel op. Het bestemmingsplan treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 22 februari 2018

Naar boven