RECTIFICATIE: Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan "Rivierenlaan 281-2018" en ontwerpbesluit vaststelling hogere geluidwaarde

Logo Purmerend

Rectificatie van kennisgeving nr. 7955.

In verband met technische problemen is het ontwerpbestemmingsplan niet digitaal ter inzage gelegd op 16 februari 2018. Derhalve wordt het ontwerpbestemmingsplan digitaal ter inzage gelegd van 23 februari tot en met 5 april 2018.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Rivierenlaan 281-2018“, alsmede een ontwerpbesluit tot vaststelling hogere geluidwaarde ter inzage ligt. Dit is in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 110c van de Wet geluidhinder en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt na vaststelling een planologische regeling te geven voor het realiseren van een appartementencomplex met 16 woningen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0439.BPRIVIERENLAAN281-on01.

De geluidbelasting overschrijdt de voorkeurswaarden ten gevolge van de weg Dr. J.M. den Uyllaan. Omdat bronmaatregelen in dit binnenstedelijk gebied niet goed mogelijk zijn, is het college voornemens op grond van artikel 110a Wet geluidhinder een hogere geluidwaarde vast te stellen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling van de hogere geluidwaarde liggen met ingang van 23 februari tot en met 5 april 2018 ter inzage tijdens openingstijden in de centrale hal van het stadhuis, Purmersteenweg 42. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep te kunnen instellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Daarnaast kunnen belanghebbenden gedurende de periode van terinzageligging een zienswijze indienen over ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde, bij het college van burgemeester en wethouders van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Daarvoor kunt u contact opnemen met mw. C. Bernaards van het Domein Ruimte (via telefoonnummer 0299-452 452). U kunt uw zienswijze ook langs digitale weg indienen, via www.purmerend.nl/zienswijze-indienen. U dient hiervoor over een DigiD-account te beschikken. De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

 

Naar boven