Bekendmaking Omgevingsvisie Giessenlanden

Logo Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken bekend dat de gemeenteraad op 14 december 2017 de Omgevingsvisie Giessenlanden heeft vastgesteld. De Omgevingsvisie Giessenlanden heeft de formele status van een structuurvisie als bedoeld in artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening.

Het plangebied van de omgevingsvisie omvat het gehele grondgebied van de gemeente Giessenlanden. De omgevingsvisie heeft het bereiken en in stand houden van een veilige en gezonde fysieke leefomgeving en een goede omgevingskwalititeit tot doel. De visie beoogt een uitnodiging te zijn tot het indienen van initiatieven. In het kader van de Wet ruimtelijke ordening heeft de structuurvisie een status als strategisch beleidsdocument.

De structuurvisie is digitaal in te zien in het gemeentehuis in Hoornaar. Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u de structuurvisie ook raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Structuurvisies’. Daarnaast is de Omgevingsvisie Giessenlanden ook via de website www.giessenlanden.nl/omgevingsvisie te raadplegen.

 

Hoornaar, 19 februari 2018

Naar boven