Verordening/beleidsregel-Ontwerp wijzigingsplan woningbouw Westerbroek tennisbaan-Midden-Groningen 2018

Logo Midden-Groningen

Collegebesluit vast te stellen ontwerp wijzigingsplan

 

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Groningen maakt bekend dat met ingang van donderdag 22 februari 2018 tot en met woensdag 4 april 2018 het ontwerp van het wijzigingsplan ‘woningbouw Westerbroek tennisbaan’ ter inzage ligt.

 

Inhoud van het wijzigingsplan

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van 12 duurzame woningen op de voormalige tennisbaanlocatie. In het geldend bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (2010) ligt op het perceel een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan 20 woningen kunnen worden opgericht. Het wijzigingsplan ‘woningbouw Westerbroek tennisbaan’ is de uitwerking van deze bevoegdheid.

 

Terinzagelegging

 

Gedurende de hiervoor genoemde termijn is het ontwerp van het wijzigingsplan te bekijken en/of te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.1952.bpwestennisbaan-20on.

Op deze website kunt u ook op adres zoeken.

Tevens ligt een papieren versie van het plan gedurende de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Gorecht-Oost 157 te Hoogezand. Hebt u vragen over het plan, maak dan een afspraak met het contactplein of Marjolein Vulpes via telefoonnummer (0598)373737.

 

Zienswijze

 

U kunt tijdens de periode van terinzagelegging op verschillende manieren een reactie geven op het plan door middel van een zienswijze.

Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand.

Wanneer u een mondelinge zienswijze wilt indienen dan kunt u hiervoor een afspraak maken met Marjolein Vulpes via telefoonnummer (0598)373737.

 

Naar boven