Ontwerpbestemmingsplan “Droomwonen, Opende”

Logo Grootegast

Burgemeester en wethouders van Grootegast maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Droomwonen Opende” met ingang van donderdag 22 februari 2018 voor de duur van zes weken ter inzage ligt bij het Klanten Contact Centrum. Gedurende deze termijn kan een ieder een zienswijze naar voren brengen.

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan heeft als doel om woningbouw mogelijk te maken op de percelen die kadastraal bekend staat als Grootegast, sectie G, nummer 1810 en 1908. Dit perceel ligt globaal op de hoek van de Provincialeweg en de Verbindingsweg in het dorp Opende.

Concreet gaat om het om de toevoeging van een tweetal woongebouwen. In de woongebouwen zullen maximaal 17 woningen worden gerealiseerd met daarnaast een bijzonder woonvorm met maximaal 8 wooneenheden.

Het bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klanten Contact Centrum in het gemeentehuis. Op http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/ kunt u meer informatie vinden over het ontwerpbestemmingsplan en kunt u de bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan downloaden. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0015.BPOP17INBR1-on01.

Indienen zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging (22 februari – 5 april 2018) kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Grootegast. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Grootegast, postbus 46, 9860 AA Grootegast. U kunt uw zienswijzen ook zenden aan: ruimtelijkeplannen@grootegast.nl o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Droomwonen, Opende”.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum van de gemeente Grootegast, telefoonnummer 14 0594.

 

Publicatiedatum 21 februari 2018

Naar boven