Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Herenweg 50’ te Moerkapelle

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Herenweg 50’ te Moerkapelle met ingang van donderdag 22 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging plangebied

Het plangebied is gelegen aan Herenweg 50, aan de oostzijde van de Herenweg en ten noorden van dorpskern van Moerkapelle.

Inhoud plan

Het plan voorziet in een herbestemming van de bedrijfswoning naar een reguliere burgerwoning door middel van de Wet plattelandswoningen.

Terinzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen ligt met ingang van donderdag 22 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpHerenweg50Mkp-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas kunt het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Moerkapelle).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk of mondeling

Uw zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Herenweg 50 Moerkapelle’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 639 962. De afspraak dient u tijdig te maken, uiterlijk een week vóór het einde van de termijn van de terinzagelegging.

Naar boven