Ontwerpbestemmingsplan “Zijl 2” te Vuren, gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van gemeente Lingewaal maken naar aanleiding van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestem-ingsplan “Zijl 2”, Vuren.

Toelichting

Op het perceel met het adres Zijl 2 te Vuren, zijn thans drie wooneenheden gevestigd. Daarnaast bevinden zich bij deze woningen enkele opstallen / bijgebouwen. De bestaande woningen en opstallen zijn verouderd en voldoen niet meer aan de huidige wensen van de bewoners. Men is daarom voornemens de bestaande hoofdwoning met garage te renoveren en twee wooneenheden en de overige bijgebouwen / opstallen te saneren. In ruil daarvoor wil men ten zuiden van de bestaande hoofdwoning twee vrijstaande woningen realiseren.

Ter inzage legging

Vanaf donderdag 22 februari 2018 tot en met 4 april 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via het algemene telefoonnummer 0345 63 40 00.

Ook is het bestemmingsplan te raadplegen via de volgende landelijke site:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0733.BpVrnZijl2-OW01

en op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl / wonen, (ver)bouwen en verhuizen / bestemmingsplannen / plannen in procedure.

Zienswijzen.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij burgemeester en wethouders, postbus 1014, 4147 ZG Asperen of via info@lingewaal.nl.

De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en de motivering van uw zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Asperen, 21 februari 2018

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven