Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, voor de locatie Duurzaamheidstraat 78 in Hattemerbroek (bedrijvenpark H2O)

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het planologisch mogelijk maken voor het bouwen van een kantoorruimte, wasstraat, tankstation en werkplaats op het perceel Duurzaamheidstraat 78 in Hattemerbroek (zaaknummer 0269201700659 en OLO nummer 3312275).

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (afwijking bestemmingsplan)

De ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 21 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oldebroek.nl.

Iedereen kan van 21 februari 2018 tot en met 3 april 2018 schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP in Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het KCC, telefoonnummer: 0525 638200.

Wij maken u erop attent dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven