Gemeente Beesel - Ontwerp-omgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan en bouwen voor het perceel  kadastraal bekend sectie O nummer 406, Bussereindseweg 36 in Beesel

Logo Beesel

Ontwerp-omgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan en bouwen voor het perceel kadastraal bekend sectie O nummer 406, Bussereindseweg 36 in Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken in het kader van afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 22 februari 2018 in het gemeentehuis van Beesel ter inzage ligt de ontwerp-omgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan en bouwen voor het oprichten van een nieuwe woning na sloop van een bestaande woning. De ontwerp-vergunning heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel sectie O nummers 406, plaatselijke bekend Bussereindseweg 36 Beesel.

De ontwerp-omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt bij de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage. Het plan kan ook geraadpleegd worden via de website www.beesel.nl>inwonerst>bouwen en wonen>omgevingsvergunningen buitenplanse afwijkingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0889.OVBussereind36-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels of T. van Loon, van de afdeling Grondgebied, telefoonnummer 077-4749292.

Een zienswijze moet binnen 6 weken na bekendmaking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK Reuver.

Beesel, 19 februari 2018

Burgemeester en wethouders van Beesel,

H.C.J. Lommerse, dr. P. Dassen-Housen,

Loco-secretaris burgemeester

Beesel, 19 februari 2018

Naar boven