Ontwerp-bestemmingsplan Barneveldsestraat 26-26a Renswoude

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 21 februari 2017 het volgende ontwerp-bestemmingsplannen gedurende zes weken ter inzage zal liggen.

 

1) Ontwerp-bestemmingsplan Barneveldsestraat 26-26a

Dit plan heeft betrekking op met name de vergroting van de bebouwingsoppervlakte ten behoeve van het bedrijf op het adres Barneveldsestraat 26a. Daarnaast wordt het bouwvlak van dit perceel gewijzigd en worden de bestemmingsvlakken van beide percelen verschoven. Ook wordt een maximale oppervlakte aan bijgebouwen voor het perceel Barneveldsestraat 26 opgenomen, hetgeen in het huidige bestemmingsplan ontbreekt.

 

Genoemde ontwerp-bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bovendien kan het plan tijdens openingstijden worden ingezien op het gemeentehuis.

Tot 5 april 2017 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om zijn of haar zienswijze met betrekking tot dit ontwerp-bestemmingsplan naar voren te brengen. De zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL te Renswoude. Het is ook mogelijk om uw zienswijze mondeling in te dienen. Hiervoor dient binnen de gestelde termijn een afspraak te worden gemaakt met mevrouw E. Zech.

 

Voor meer informatie: mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Naar boven