Bekendmaking ter visie legging ontwerpbestemmingsplan Poldermanterrein

Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken bekend dat met ingang van 15 februari 2017 het ter inzage leggingstermijn van het ontwerp bestemmingsplan ‘Poldermanterrein’ verlengd wordt tot 30 maart 2017.

Het bestemmingsplan Poldermanterrein heeft betrekking op het gebied gelegen aan de kruising van de Lageweg en de Spaarndammerdijk en bevindt zich ten zuiden van de kern Spaarndam.

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van het terrein. Het plan omvat de realisatie van een nieuwe supermarkt (Albert Heijn) met een aantal dagwinkels met daarbovenop één bedrijfswoning en daarnaast zeven levensloopbestendige woningen. Een bestaande loods wordt omgebouwd tot woning en een bestaande bedrijfswoning wordt uitgebreid. De bedrijfswoningen op het terrein krijgen de bestemming woning en er komt een nieuw woonhuis bij. Ook worden er vijf kavels uitgegeven voor (zelfbouw)woningen en er komt meer groen.

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de artikelen 3:12, 3:15 en 3:16 van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Dit kan op het postadres Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg.

Desgewenst kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Hiervoor kunt u contact opnemen met de raadsgriffier, de heer N.S. Voogd (020-4079000).

De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51 te Halfweg, op de website van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De stukken kunnen daarnaast worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven