Bekendmaking omgevingsvergunning Klein Bedaf 3a en 3b te B

Logo Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van Gemeente Baarle-Nassau hebben besloten, gelet op artikelen 2.1, 2.10, 2.12 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een melkgeitenstal, opfokstal, machineberging/bokkenstal en vaste mestopslag op het adres Klein Bedaf 3a en 3b in Baarle-Nassau.

 

De vergunning is verleend voor de activiteit(en):

 

  • 1.

    Bouwen;

  • 1.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • 2.

    Oprichten, veranderen of in werking hebben van een inrichting;

 

Omgevingsvergunning ligt ter inzage

De omgevingsvergunning, en de bijbehorende stukken liggen van maandag 20 februari 2017 tot en met maandag 3 april 2017 ter inzage in het gemeentehuis van Baarle-Nassau, Singel 1 in Baarle-Nassau. De omgevingsvergunning, en de bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens werkdagen in te zien. Hiervoor kunt u bellen met het klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 14013. U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. IMRO bestand nummer is NL.IMRO.0744.OVKleinBedaf3a3b-d001

 

Wilt u beroep aantekenen?

Wilt u rechtstreeks beroep instellen? Dat kan alleen als u:

  • 1.

    tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat u geen zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • 3.

    het niet eens bent met onderdelen van het definitieve besluit, die in de ontwerpbeschikking niet voorkwamen.

 

U kunt beroep instellen tegen dit besluit, binnen zes weken na de dag waarop wij het besluit aan u hebben verzonden. Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechter. U moet uw beroepschrift sturen naar:

 

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda

 

De volgende informatie moet in uw beroepschrift staan:

  • 1.

    uw naam en adres

  • 2.

    de datum waarop u de brief schrijft

  • 3.

    uw handtekening

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen u beroep indient

  • 5.

    de gronden waarom u beroep indient

 

U kunt ook digitaal het beroep- en verweerschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voorlopige voorziening

Als een belanghebbende het belangrijk vindt dat de uitvoering van dit besluit direct tegengehouden wordt, dan kan hij/zij een verzoek om voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als hij/zij ook al een beroepschrift heeft ingediend.

Deze voorziening kunt u aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht. Het adres is Postbus 90006, 4800 PA in Breda. Voor het aanvragen van deze voorziening moet u griffierecht betalen. U kunt bij de rechtbank navragen hoeveel dat precies is.

U kunt ook digitaal het beroep- en verweerschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Baarle-Nassau, 17 februari 2017

 

Het college van Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau,

 

de secretaris, Ir. J.C. Slagboom en de burgemeester, M. de Hoon - Veelenturf

 

Naar boven