Gemeente Leiden - Ontwerpbestemmingsplan Nieuweroord

Logo Leiden

Op 7 februari 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan Nieuweroord (NL.IMRO.0546.BP00130-0201) voor zienswijzen vrij te geven.

Toelichting

Dit bestemmingsplan beslaat het gebied tussen ruwweg de Rijnsburgerweg (ter hoogte van nummer 124), Van Eijsingapark, Bos van Bosman en Blauwe Vogelweg in Leiden. Het bestemmingsplan maakt de nieuwbouw van een wooncomplex mogelijk.

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet (Chw) van toepassing.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 17 februari 2017 t/m donderdag 30 maart 2017 ter inzage. Een digitale versie van het ontwerp is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. De PDF-versie is te downloaden op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. In het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden) of per e-mail naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Nieuweroord’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u bellen naar tel. (071) 5165828.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen, tel. 14 071 of e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven