Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder

Logo Geertruidenberg

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg maken op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend, dat met ingang van vrijdag 24 februari 2017 tot en met donderdag 6 april 2017 het volgende besluit ter inzage ligt:

 

Aanleiding en inhoud

Het ontwerp besluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op de situatie waarbij in het gebied ten zuidwesten van de Heemraadsingel en ten noorden van de Bergenstraat-Kerkstraat de ontwikkeling van 61 woningen mogelijk gemaakt, beter bekend als de ontwikkeling Wim Boonsstraat. Voor het vaststellen van hogere grenswaarden is Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

I nzage 

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Daarnaast zijn de stukken in te zien op www.geertruidenberg.nl/bekendmakingen.

Zienswijzen 

Tot en met donderdag 6 april 2017 kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen tegen het Ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer E. Dekkers via telefoonnummer 14 0162.

 

Naar boven