Kennisgeving Ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen Omgevingsrecht Molenbaan 23 Meijel

Logo Peel en Maas

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat ze voornemens zijn om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning te verlenen voor de navolgende activiteiten:

Inhoud vergunning

• Meijel, 5768 RT, Molenbaan 23. Activiteiten bouwen, planologisch strijdig gebruik, Oprichten van een bedrijfsloods t.b.v. de ter plaatse gelegen imkerij. Het bouwplan is niet in overeenstemming met het bestemmingsplan omdat de maximale oppervlakte aan bebouwing wordt overschreden.

Termijn van inzage

Het ontwerp besluit ligt ter inzage met ingang van 16 februari 2017 tot en met 30 maart 2017. Het onderdeel “planologisch strijdig gebruik” is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl via NL.IMRO.1894.OMG00082-ON01.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, K. Vestjens.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met K. Vestjens of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 16 februari 2017

Naar boven