KENNISGEVING Ontwerpbestemmingsplan Gooise Kant

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Burgemeester en wethouders van Amsterdam hebben bij besluit van 2 februari 2017 het ontwerpbestemmingsplan Gooise Kant vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied van dit ontwerpbestemmingsplan is gelegen tussen de K-buurt en het Nelson Mandelapark langs de Gooiseweg in stadsdeel Zuidoost. Ten zuiden wordt het plangebied begrensd door de Gaasperdammerweg (A9).

In het plangebied is, afgezien van functies als water, groen en verkeer, alleen de functie wonen opgenomen. De eerste woonblokken zijn reeds vergund met een uitgebreide omgevingsvergunning en worden gebouwd. De resterende woonblokken zijn in het ontwerpbestemmingsplan opgenomen met een uitwerkingsverplichting.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 16 februari 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op de volgende adressen:

Het ontwerpbestemmingsplan Gooise Kant is digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.T1604BPSTD-OW01. Het plan is tevens te downloaden op de website van stadsdeel Zuidoost. Hoewel de digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan gelijk is aan het exemplaar dat ter inzage ligt, is het mogelijk dat er verschillen zijn ontstaan tussen beide versies. Voor zekerheid omtrent de regeling dient altijd het op www.ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerde exemplaar te worden geraadpleegd

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam, per adres; de directeur van de RVE Ruimte en Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de RVE Ruimte en Duurzaamheid, team Oost Zuidoost, telefoonnummer 06-36156280.

Amsterdam, 15 februari 2017

burgemeester en wethouders,

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

Naar boven