Ontwerpbestemmingsplan Watermeterfabriek

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Watermeterfabriek, met identificatienummer NL.IMRO.0392.BP9120013-on01.

Het plangebied ligt aan de Noord Schalkwijkerweg 117, op de hoek met de Belgiëlaan ter hoogte van het pontje het Spaarneveer.

Hoofddoel van dit bestemmingsplan Watermeterfabriek is de ruime bouw- en gebruiksmogelijkheden uit het daar nog geldende bestemmingsplan Schalkwijkerweg in te perken om zo de cultuurhistorische waarden van het pand en het omliggende terrein te beschermen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Watermeterfabriek met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • Bij de afdeling Dienstverlening, publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De publiekshal is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Haarlem. Dit kan digitaal via het emailadres bestemmingsplannen@haarlem.nl. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. Mike Klazema. Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het bestemmingsplan. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar op tel. 023- 5114940 (b.g.g. op tel. 023-5113551).

Naar boven