Vooraankondiging bestemmingsplan “Oldebroek, West Hogekamp”

Logo Oldebroek

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek hierbij kennis van hun voornemen om een bestemmingsplan voor te bereiden voor Oldebroek West, Hogekamp.

 

Dit plan voorziet in de bouw van 30 woningen in de vierde fase van Oldebroek West II (zie onderstaand figuur).

Ook het agrarische perceel tussen de Feithenhofsweg 2 en Feithenhofsweg 6 is bij het plangebied betrokken. Hier wordt geen woningbouw mogelijk gemaakt. Het perceel is opgenomen in het plangebied om de mogelijkheid een kwekerij te beginnen te laten vervallen.

 

 

Dit plan bevindt zich momenteel in de voorbereidingsfase. In verband hiermee liggen de op dit plan betrekking hebbende stukken niet ter inzage en is het niet mogelijk om naar aanleiding van deze publicatie bij ons college een zienswijze over dit plan in te dienen.

Momenteel wordt over deze ontwikkeling vooroverleg gevoerd met onder andere de provincie Gelderland en het Waterschap, één en ander als bedoeld in artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

 

Nadat de voorbereidingsfase is afgerond volgt de ontwerpbestemmingsplanfase. In deze fase van het planproces zal het ontwerpbestemmingsplan gedurende een periode van zes weken ter inzage worden gelegd en wordt eenieder in de gelegenheid gesteld hierover bij de gemeenteraad een zienswijze in te dienen.

 

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer B. Tolboom van de afdeling Beleid en Ontwikkeling van de gemeente Oldebroek via telefoonnummer 14 0525.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 14 februari 2017

Naar boven