Rectificatie

Logo Oude IJsselstreek

Voornemen weigering omgevingsvergunning voor het bouwen van een commerciële ruimte en 8 appartementen op de percelen Doetinchemseweg 8 t/m 16 te Varsseveld

 

Burgemeester en wethouders maken, zoals bedoeld in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij op grond van artikel 2.10, eerste lid, onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te weigeren voor het bouwen van een commerciële ruimte en 8 appartementen op de percelen Doetinchemseweg 8 t/m 16 te Varsseveld (aanvraagnummer W-2015-1217).

 

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 26 januari 2017 geweigerd een (ontwerp) verklaring van geen bedenkingen af te geven.

 

Inzage

Voordat er een besluit op de aanvraag omgevingsvergunning wordt genomen liggen van 16 februari 2017 tot en met 30 maart 2017 het ontwerpbesluit tot weigering van de omgevingsvergunning, het ontwerpbesluit tot weigering van de verklaring van geen bedenkingen alsmede de bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Wanneer u deze documenten in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. De stukken zijn ook in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op het adres. In het gemeentehuis kunt u de documenten zowel in elektronische vorm als op papier bekijken.

 

Zienswijze

Gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbesluit tot weigering omgevingsvergunning en/of tegen het ontwerpbesluit tot weigering verklaring van geen bedenkingen kenbaar maken bij het college burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie ‘Vergunningen’.

Naar boven