Kennisgeving terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan “Kom Zegge, Kapelstraat 39 te Zegge”

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Kom Zegge, Kapelstraat 39 te Zegge” ter inzage wordt gelegd.

Doel van het nieuwe bestemmingsplan

Het (ontwerp)bestemmingsplan heeft tot doel om de bestemming Wonen aan de voorzijde van het pand te herstellen in de bestemming ‘detailhandel’, conform het voormalige bestemmingsplan Bebouwde Kom Zegge.

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 16 februari 2017 gedurende een termijn van zes weken (t/m 29 maart 2017) tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. De digitale versie van het ontwerp is ook te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (plan identificatie: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0840.2585K0011-ON01).

Zienswijze

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke reacties dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (0165-349500).

Vooruitblik procedure

Na de zienswijzenperiode neemt de gemeenteraad een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling van het bestemmingsplan kan uiteindelijk nog beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Ontwerp bestemmingsplan

Ter inzage vanaf 16 februari 2017 t/m 29 maart 2017

Naar boven