Ontwerpbestemmingsplan Hoenderstraat 2, Helvoirt

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • het ontwerpbestemmingsplan Hoenderstraat 2, Helvoirt met identificatienummer NL.IMRO.0788.BP17HOENDERSTRAAT2-ON01 van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

De stukken liggen met ingang van donderdag 16 februari 2017 gedurende zes weken (tot en met woensdag 29 maart 2017) ter inzage. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl/. Hier klikt u op “Wonen en omgeving” en “Bestemmingsplannen”, zo komt u bij het bestemmingsplan. Ook zijn de stukken op afspraak in te zien in het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan voorziet in het toestaan van een recreatiebedrijf en ondersteunende horeca op het perceel. In het geldende bestemmingsplan heeft het perceel nu een woonbestemming. Met dit bestemmingsplan wordt de aangevraagde ontwikkeling mogelijk gemaakt.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplanplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627282. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 15 februari 2017

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven