Ontwerpbestemmingsplan 3e Poellaan 103 te Lisse

Logo Lisse

Volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan 3e Poellaan 103 ter inzage van 23 februari tot en met 5 april 2017.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om bij jachthaven ‘De Poel’ het bijbehorend bedrijfsgebouw op de eerste verdieping te verbouwen tot 9 recreatieappartementen, waar recreatief verblijf mogelijk is. Het vigerende bestemmingsplan Landelijk Gebied 2012 staat dit niet toe. Het gebouw heeft hierin de bestemming ‘Bedrijf’, waarbinnen recreatieappartementen niet mogelijk zijn. Na vaststelling van het bestemmingsplan krijgt het nieuwe gebruik zijn definitieve beslag.

 

Coördinatieregeling

De initiatiefnemer heeft gevraagd om de coördinatieregeling toe te passen. De volgende ontwerpbesluiten liggen ter inzage:

 

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan 3e Poellaan 103

  • 2.

    Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning

  • 3.

    Het verzoek om de Coördinatieregeling toe te passen.

     

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft identificatiecode NL.IMRO.0553.bp3epoellaan103-onx1

 

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1.

    Bouwen (artikel 2.1. lid a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

  • 2.

    Brandveiligheid gebruik (artikel 2.1.lid 1 onder d Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

 

Inzien 

Omdat gebruik wordt gemaakt van de coördinatieregeling volgens artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening liggen de twee ontwerpbesluiten voor iedereen ter inzage van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Lisse of digitaal op onze website. Ook kunt u deze inzien op www.ruimtelijke plannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0553.bp3epoellaan103-onx1.

 

Indienen zienswijze 

Tijdens de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen gemotiveerd, mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze over de twee ontwerpbesluiten indienen. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Voor mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevr. R. van de Nes of met de heer A.J. Schaap, beiden bereikbaar via telefoonnummer 14 0252. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.

 

Zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen aan de Raad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.

 

Zienswijze over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u sturen naar het college van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A.J. Schaap, tel. 14 0252.

 

De raad betrekt de zienswijzen bij de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven