Wijzigingsplan “Fukkinkweg 3”

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 15 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van het perceel Fukkinkweg 3 in Winterswijk-Kotten. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Dit wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan ’Integrale herziening buitengebied Winterswijk’. Dit plan wijzigt de vorm en grootte van het bouwvlak met de bestemming ‘Agrarisch / Cultuurlandschap’ op het adres Fukkingweg 3 conform de wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in artikel 3.8.2 van de planregels van het bestemmingsplan ‘Integrale herziening buitengebied Winterswijk’.

Waar ter inzage

Het wijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1607BGFUKKINKWE3-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 16 februari 2017 tot en met woensdag 29 maart 2017 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 30 maart 2017. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven