Bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Putstraat 7 en 9 in Middelbeers’ vastgesteld

Logo Oirschot

Op 31 januari 2017 heeft de gemeenteraad van Oirschot het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Putstraat 7 en 9 in Middelbeers’ met planidentificatie ‘NL.IMRO.0823.BPBGPUTSTRAAT-VAST’ vastgesteld. Tevens hebben burgemeester en wethouders besloten om hogere grenswaarde op basis van de Wet geluidshinder vast te stellen voor de drie nieuwe woningen aan de Putstraat in Middelbeers.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt op de locatie van het voormalige glastuinbouwbedrijf aan de Putstraat 7 in Middelbeers een opslagterrein voor het naastgelegen aannemersbedrijf en drie vrijstaande woningen mogelijk.

Beroepsmogelijkheid

Wij leggen het bestemmingsplan en het Besluit hogere grenswaarden, vanaf donderdag 16 februari 2017 voor de duur van 6 weken ter inzage. U kunt het bestemmingsplan en het Besluit hogere grenswaarde raadplegen via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0823.BPBGPUTSTRAAT-VAST. Ook kunt u het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien, kunt u een afspraak inplannen. Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dit kan door een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in ’s-Gravenhage.

Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die op tijd een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • die beroep aantekent tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Voorlopige voorziening

Belanghebbenden die beroep hebben ingediend kunnen, naast het beroepsschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

Oirschot, 15 februari 2017

Naar boven